Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Nurmeksen Immanuel-jouludraaman kannatusyhdistys ry

Nurmeksen Immanuel-jouludraaman kannatusyhdistys ry on perustettu v. 1991 tukemaan jouludraaman tuottamista. Draama esitetään vuosittain Nurmeksen kirkkopuistossa jouluaaton aattona, ja se on yleisölle maksuton.

Yhdistyksen tärkeimmät rahoituslähteet ovat joulukorttimyynti, jäsen- ja kannatusmaksut, apurahat ja avustukset.

Hallituksen jäsenet vuonna 2018 ovat

Jari Lampinen (puheenjohtaja), Heljä Laakso, Jorma Mahanen, Helena Mehtonen, Lasse Nirhamo ja Birgitta Selin.

Varajäsenet ovat

Aimo Heikkinen, Leena Kokkola, Hannu Meriläinen, Mirja Rehell ja Pirkko Tolvanen.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa 4.4. valittiin varapuheenjohtajaksi Lasse Nirhamo, sihteeriksi Helena Mehtonen ja rahastonhoitajaksi Birgitta Selin.

Yhdistyksen puhelinnumero on 040 541 4517 (puheenjohtaja) ja osoite

Keskikatu 6, 75500 Nurmes, sähköpostiosoite sihteeri.immanuel@gmail.com