Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Nurmeksen Immanuel-jouludraaman kannatusyhdistys ry

Nurmeksen Immanuel-jouludraaman kannatusyhdistys ry on perustettu v. 1991 tukemaan jouludraaman tuottamista. Draama esitetään vuosittain Nurmeksen kirkkopuistossa jouluaaton aattona, ja se on yleisölle maksuton.

Yhdistyksen tärkeimmät rahoituslähteet ovat joulukorttimyynti, jäsen- ja kannatusmaksut, apurahat ja avustukset.

Hallituksen jäsenet vuonna 2019 ovat

Hallituksen puheenjohtaja Jari Lampinen ja muut jäsenet Leena Kokkola, Heljä Laakso,         Jorma Mahanen, Lasse Nirhamo ja Birgitta Selin

Varajäsenet ovat

Jouko Hakkarainen, Aimo Heikkinen, Helena Mehtonen, Hannu Meriläinen ja Pirkko Tolvanen.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa 20.3.2019 valittiin varapuheenjohtajaksi Lasse Nirhamo, sihteeriksi Helena Mehtonen ja rahastonhoitajaksi Birgitta Selin.

Yhdistyksen puhelinnumero on 040 541 4517 (puheenjohtaja) ja osoite

Keskikatu 6, 75500 Nurmes, sähköpostiosoite sihteeri.immanuel@gmail.com