Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Nurmeksen Immanuel-jouludraaman kannatusyhdistys ry

Nurmeksen Immanuel-jouludraaman kannatusyhdistys ry on perustettu v. 1991 tukemaan jouludraaman tuottamista. Draama esitetään vuosittain Nurmeksen kirkkopuistossa jouluaaton aattona, ja se on yleisölle maksuton.

Yhdistyksen tärkeimmät rahoituslähteet ovat joulukorttimyynti, jäsen- ja kannatusmaksut, apurahat ja avustukset.

Hallituksen jäsenet vuonna 2017 ovat

Jari Lampinen (puheenjohtaja), Heljä Laakso, Jorma Mahanen, Helena Mehtonen (sihteeri), Lasse Nirhamo (varapuheenjohtaja) ja Birgitta Selin (rahastonhoitaja).

Varajäsenet ovat

Aimo Heikkinen, Leena Kokkola, Hannu Meriläinen, Mirja Rehell ja Pirkko Tolvanen.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään huhtikuussa, jolloin yhdistykselle valitaan puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet sekä varajäsenet. Seuraa ajankohtaista-sivua!

Yhdistyksen osoite on

Keskikatu 6, 75500 Nurmes ja sähköpostiosoite sihteeri.immanuel@gmail.com