Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Nurmeksen Immanuel-jouludraaman kannatusyhdistys ry

Nurmeksen Immanuel-jouludraaman kannatusyhdistys ry on perustettu v. 1991 tukemaan jouludraaman tuottamista. Draama esitetään vuosittain Nurmeksen kirkkopuistossa jouluaaton aattona, ja se on yleisölle maksuton.

Yhdistyksen tärkeimmät rahoituslähteet ovat joulukorttimyynti, jäsen- ja kannatusmaksut, apurahat ja avustukset.

Hallituksen jäsenet vuonna 2020 ovat

Hallituksen puheenjohtaja Jari Lampinen ja muut jäsenet Leena Kokkola, Heljä Laakso, Jorma Mahanen, Lasse Nirhamo ja Anniina Nykänen.

Varajäsenet ovat

Jouko Hakkarainen, Aimo Heikkinen, Aino Tertsunen, Hannu Meriläinen ja Pirkko Kortelainen.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa 15.6.2020 valittiin varapuheenjohtajaksi Lasse Nirhamo, sihteeriksi Jorma Mahanen ja rahastonhoitajaksi Leena Kokkola.

Yhdistyksen puhelinnumero on 040 541 4517 (puheenjohtaja) ja osoite Haapalahdentie 17, 75530 Nurmes, sähköpostiosoite sihteeri.immanuel@gmail.com